avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dovada permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dovada permis

am si eu o nemalurire mi s a suspendat permisu pe 60 de zile pt depasire pe linie continua am primit o dovada cica de 15 zile dar din 20.02.2010 pana la 17.03.2010 numai 15 zile nu sunt ci 25 de zile ar trebuii sa il invat pe domnu agent sa numere ce ma sfatuiti sa fac sa circul pana in 17 sau pana in 7 cand se implinesc 15 zile
Verificati si procesul verbal de contraventie dara are inserari eronate sau rubrici necompletate in sensul nulitatii prevazute de art.16-17 din OG nr.2/2001.
Agentul costatator a inserat gresit data pe dovada.
Eu cred ca daca veti continua sa circulati cu dovada pana la expirarea valabilitatii(astfel cum este insearata pe aceasta),puteti avea probleme in functie de inteligenta si cunostintele profesionale ale politistului care va va opri,care va descoperi eroarea colegului sau si va putea sa va spune ca nu puteti invoca in apararea dvs.necunoasterea legii.
Este doar un punct de vedere...
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
Radu Gabrian, Mediator
permisu mi l a luat atunci am gresit m am conformat dar si el a gresit sunt curios pt k mi s a parut cam mult din 20 pana in 17 daca nu numaram si conduceam sa zic in 10 ma oprea politia dosar penal si chestii trestii in fine eu ii putea si ii pot actiona in instanta nu ??? pai daca nu stie nici sa numere ce cauta in politie??
Chiar daca se face contestatie impotriva PV,permisul nu se da pe loc,mai sunt necesare dovada de grefa..
hai sa fim seriosi.
chiar nu gresiti si dvs.
nu sunt roboti.
daca aici se incearca sa se gaseasca niste chichite pentru a contesta un p-v sau sa se rezolve o problema acum sa nu ne legam de o chestie minora
e vorba doar de o eroare care nu are prea mare importanta si nu va afecteaza pe dvs sii probabil ca a vrut sa scrie 07 si nu 17
bine ca v-ati dat seama
si eu am gresit depasind putea sa zica ok iti dam amenda pt centura lumini pana mea orice , dar puteau sa ma induca in eroare iti dai seama daca nu remarcam si faceam un accident in data de 10 sa zic cine era de vina, eu sau el respectiv ei k au fost doi eu ma conformez nici o problema am gresit asta e vreau sa vad acelasi lucru din partea lor, cat despre pv nici cea mai mica obiectie nam avut am semnat, si vreau sa stiu daca pot circula pana in 17 sau pana in 7 in plus era o amarata de linie continua undeva in jur de ora 12:00 noaptea puteau sa mil ia pe 30 de zile dar nu k ei sunt legea sa fim ingaduitori cu ei,sunt curios el daca savarsea o ilegaliate ca a mea ce se intampla nimic k doar ei fac legea la urma urmei daca nu stii sa numeri sorryy nai ce cauta in politie un pv si eu pot sa fac crede ma

Alte discuții în legătură

Contestarea masurii suspendarii permisului auto antimobacau antimobacau Astazi mi-a fost retinut permisul,la o trecere de pietoni.Politistul nu are nici un martor si a acceptat ca eu sa scriu pe procesul verbal faptul ca pietonul ... (vezi toată discuția)
Permis retinut 30 zile iulya15 iulya15 buna seara, am si eu o problema sper sa ma poata ajuta cineva pt ca sunt disperata, sotului meu ia fost retinut permisu de conducere pt 30 de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)
Help...pot circula cu certificatul de grefa??? djay djay Salutari tuturor, Am urmatoarea dilema, mi-a fost retinut permisul de conducere pentru depasirea coloanei la trecerea la nivel cale ferata pentru 30 ... (vezi toată discuția)