avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dovada permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dovada permis

am si eu o nemalurire mi s a suspendat permisu pe 60 de zile pt depasire pe linie continua am primit o dovada cica de 15 zile dar din 20.02.2010 pana la 17.03.2010 numai 15 zile nu sunt ci 25 de zile ar trebuii sa il invat pe domnu agent sa numere ce ma sfatuiti sa fac sa circul pana in 17 sau pana in 7 cand se implinesc 15 zile
Dumibest a scris:

si eu am gresit depasind putea sa zica ok iti dam amenda pt centura lumini pana mea orice , dar puteau sa ma induca in eroare iti dai seama daca nu remarcam si faceam un accident in data de 10 sa zic cine era de vina, eu sau el respectiv ei k au fost doi eu ma conformez nici o problema am gresit asta e vreau sa vad acelasi lucru din partea lor, cat despre pv nici cea mai mica obiectie nam avut am semnat, si vreau sa stiu daca pot circula pana in 17 sau pana in 7 in plus era o amarata de linie continua undeva in jur de ora 12:00 noaptea puteau sa mil ia pe 30 de zile dar nu k ei sunt legea sa fim ingaduitori cu ei,sunt curios el daca savarsea o ilegaliate ca a mea ce se intampla nimic k doar ei fac legea la urma urmei daca nu stii sa numeri sorryy nai ce cauta in politie un pv si eu pot sa fac crede ma


Politistul agresit,nu stie sa numere....O.K.
Dar dvs.de ce incercati sa profitati de greseala lui?
Din prea multa cinste si corectitudine.
Eu am scris mai sus,circulati si daca un coleg de al acestuia care nu este predispus la greseala isi da seama,veti avea dosar penal pentru conducere pe drumurile publice cu un permis suspendat pentru ca nu puteti invoca necunoasterea legii.
Daca dvs.,procedati astfel,cu
Cu ce sunteti mai presus decat cei la care va referiti ?
Cu nimic,stimate domn,capatati si dvs.,atat de uzitata titulatura de "smecheras"
Se pare ca in zilele noastre,acesta este un titlu care a ajuns sa fie mult ravnit
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
Radu Gabrian, Mediator

Si nu e vb de smechereala sau altceva dar cand vine cu o atitudine ostila si flegmatica si vb cu u de sus nu e etic sa zic asa da dovada de inteligenta dar de fapt el nu stie nici sa numere nu ma mir de ce se fac bancuri cu politisti.
Nu vreau decat sa stiu pot circula 15 zile sau 25 asta e tot ce ma intereseaza de aceea am si postat problema, cel mai bine e sa ma adresez autoritatilor in cauza si sa ne ghidam dupa sloganul siguranta si incredere..........
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
Dumibest, utilizator
NU poţi circula. Acum eşti mulţumit?
E vorba de ceea ce se cheamă eroare materială. În computerul poliţiei ai să apari cu permisul suspendat şi ai să te alegi fără îndoială cu dosar penal.
Mai bine fă plângere, ia-ţi permisul înapoi cu certificatul de grefă de la judecătorie, vezi dacă el a avut martori sau poze, poate tu ai avut martori... ªi poate că nu ai să stai pe dreapta defel şi apoi poţi să-i râzi în nas când îl întâlneşti.
ok ms mult nu cred k fac plangere pt k am fost filmat de aparatul radar deci nu cred k are rost dar aveam de mers undeva neaparat si ma gandeam k din moment ce o scrid 17 as putea dar nu se poate asta e

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea masurii suspendarii permisului auto antimobacau antimobacau Astazi mi-a fost retinut permisul,la o trecere de pietoni.Politistul nu are nici un martor si a acceptat ca eu sa scriu pe procesul verbal faptul ca pietonul ... (vezi toată discuția)
Permis retinut 30 zile iulya15 iulya15 buna seara, am si eu o problema sper sa ma poata ajuta cineva pt ca sunt disperata, sotului meu ia fost retinut permisu de conducere pt 30 de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)
Help...pot circula cu certificatul de grefa??? djay djay Salutari tuturor, Am urmatoarea dilema, mi-a fost retinut permisul de conducere pentru depasirea coloanei la trecerea la nivel cale ferata pentru 30 ... (vezi toată discuția)