avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare colectiv - nesemnare fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare colectiv - nesemnare fisa postului

Buna ziua!

Sunt agajat intr-o institutie publica in cadrul colectivului Tehnologia informatiei. Recent mi s-a comunicat ca se doreste transferarea in cadrul institutiei intr-un alt colectiv care tine de domeniul juridic. La ingajare am semnat CCM si fisa postului (in aceasta se precizeaza ca fac parte din colectivul Tehnnologia Informatiei). Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- sunt obligat sa semnez noua fisa a postului in care sunt incadrat intr-un alt colectiv?
- in caz ca nu doresc sa semnez fisa postului, intrucat nu-mi convine noua incadrare si nici nu corespunde calificarii mele, ce se poate intampla ? (ex. refuzul poate constitui motiv de concediere?).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iust , utilizator 20:20, 4 Martie 2010
Fisa postului contine sarcinile, atributiile dvs, relatiile ierarhice. Faptul ca treceti in alt departament nu inseamna ca vi se modifica functia, respectiv atributiile. Practic sunteti tot informatician (dau un exemplu) in cadrul altui departament. Problema este legata de colectiv sau de faptul ca vi se va modifica functia impotriva vointei dvs? Fiti mai explicit;)
Problema mea este legata de ambele (sunt cam legate una de alta)...
-legat de colectiv problema este ca acesta urmeaza sa se desfiinteze in vreo doi ani. desi ei au promis ca atunci cand se va intampla aceasta nimeni nu va fi dat afara, va dati seama ca nu este un colectiv de viitor....
- in ce priveste functia problema este ca aceasta schimbare de colectiv implica si schimbarea atributiilor (care in vreo doi ani nu vor mai fi necesare...deci dispare obiectul muncii :D ).

si daca stau si ma gandesc mai bine si faptul ca impotriva vointei mele mi se da altceva de facut decat lucrul pentru care am fost angajat #-o
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
iust, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa fisa postului angajatprivat angajatprivat Sunt angajata de 2 si 4luni in cadrul unei multinaționale avand functia de \"Functionar economic\",activiate pe care o desfasor in cadrul unui birou.De cateva ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajata în funcția de operator date principal ... Beatrice01 Beatrice01 Bună ziua! Sunt angajata în funcția de operator date principal în cadrul unui Spitalul Județean de Urgență, având o vechime de 18 ani în aceasta ... (vezi toată discuția)
Fisa postului - modificata si semnata sub presiune. Gorun32 Gorun32 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: Am functia de director, ocupata prin concurs, intr-o institutie de stat. Presedintele care coordoneaza ... (vezi toată discuția)