Sunt agajat intr-o institutie publica in cadrul colectivului Tehnologia informatiei. Recent mi s-a comunicat ca se doreste transferarea in cadrul institutiei intr-un alt colectiv care tine de domeniul juridic. La ingajare am semnat CCM si fisa postului (in aceasta se precizeaza ca fac parte din colectivul Tehnnologia Informatiei). Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- sunt obligat sa semnez noua fisa a postului in care sunt incadrat intr-un alt colectiv?
- in caz ca nu doresc sa semnez fisa postului, intrucat nu-mi convine noua incadrare si nici nu corespunde calificarii mele, ce se poate intampla ? (ex. refuzul poate constitui motiv de concediere?).
Multumesc!
Fisa postului contine sarcinile, atributiile dvs, relatiile ierarhice. Faptul ca treceti in alt departament nu inseamna ca vi se modifica functia, respectiv atributiile. Practic sunteti tot informatician (dau un exemplu) in cadrul altui departament. Problema este legata de colectiv sau de faptul ca vi se va modifica functia impotriva vointei dvs? Fiti mai explicit;)
Problema mea este legata de ambele (sunt cam legate una de alta)...
-legat de colectiv problema este ca acesta urmeaza sa se desfiinteze in vreo doi ani. desi ei au promis ca atunci cand se va intampla aceasta nimeni nu va fi dat afara, va dati seama ca nu este un colectiv de viitor....
- in ce priveste functia problema este ca aceasta schimbare de colectiv implica si schimbarea atributiilor (care in vreo doi ani nu vor mai fi necesare...deci dispare obiectul muncii :D ).
si daca stau si ma gandesc mai bine si faptul ca impotriva vointei mele mi se da altceva de facut decat lucrul pentru care am fost angajat #-o