avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... instiintarea patronului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

instiintarea patronului

daca am adus doar o adeverinta medicala care atesta ca sunt insarcinata si am luat numar de ordine mai trebuie sa anunt si in scris sau e de ajuns atata?
Cel mai recent răspuns: B.E.C. ARION , Consultant fiscal 19:47, 4 Martie 2010
dac iti este teama ca vei fi disponibilizata in curind poti sa faci si asta pentru a te pune la adapost!
laur67

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida in incertitudine la locul de munca aleks_ro@yahoo.com aleks_ro@yahoo.com Buna ziua!Sunt insarcinata in aproape 4 luni si doar am anuntat din prima luna ca sunt insarcinata, urmand sa duc adeverinta.Am intrat o saptamana in concediu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba - salariata insarcinata Loredana_84 Loredana_84 Pot inceta contractul de munca al unei salariate in perioada de proba, atata vreme cat e insarcinata? Mentionez ca nu ne-a adus inca la cunostinta in scris de ... (vezi toată discuția)
Salariata gravida nu anunta angajatorul despre starea ei lulusca lulusca O salariata insarcinata care nu a facut scris si nu a adus de la mediucul de familie adeverinta precum ca este insarcinata si acum urmeaza sa nasca ... (vezi toată discuția)