avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Sunt proprietar pe un imobil in baza unui contract de vanzare cumparare incheiat intre mine si parintii mei.In contract este stipulata clauza ca trebuie sa ii am in intretinere pana la decesul acestora.Pot fi executat silit prin scoaterea la vanzare a acestui imobil pentru un debit de 25000 RON.Acest debit il am fata de fostul cumnat care impreuna cu sora mea au construit o camera (fara a avea acte legale si acceptul meu scris).Acestia au divortat. La partaj camera mi-a fost atribuita (ca fiind proprietar) desi sora mea a cerut-o in instanta si chiar locuieste acolo cu un copil minor.S-a dat hotararea in cadrul primei instante,desi am cedat terenul aferent judecatorul asa a hotarat,invocand acceptarea tacita.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: popa marisa , utilizator 08:12, 8 Martie 2010
MULTUMESC MULT!
Folositi toate caile de atac, nu aveti ce pierde, nu va lasati batut.
Poate acum tatal meu sa deschida o actiune in instanta de schimbare a proprietarului ,prin atacarea contractului demonstrand ca eu am o alta locuinta si ca de fapt sora mea se ocupa de ei si ca inca de la nastere aceasta a locuit acolo timp de 39 de ani?Eu nu am nici o pretentie si actul s-ar schimba prin hotarare judecatoreasca in favoarea ei.Aceasta este de acord sa preia creantele catre fostul sot si astfel ramane cu locuinta?
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
popa marisa, utilizator
Dar chiar daca se ajunge la o executare silita ...proprietarul nu este urmarit decat pe bunurile dobandite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare popa marisa popa marisa Cu o asemenea redactare: ...”Pretul vanzarii reprezinta echivalentul obligatiei cumparatorului de a asigura vanzatorilor toate cele necesare traiului pe ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar, plată sultă silvia159 silvia159 Buna ziua. Am in derulare un proces la judecatorie cu privire la un partaj imobiliar. Cumnata mea a solicitat o sultă, iar eu si sora mea dorim s-o despagubim ... (vezi toată discuția)
Executare silita vis a vis de mostenire leusan leusan Socrii mei au decedat ,ultima soacra in 2010.Pentru socru s-a acceptat tacit mostenirea ,nu s-a dezbatut inca.Pentru soacra a acceptat-o expres.In speta ... (vezi toată discuția)