avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

daca nu ma prezint la divort procesul se mai amana sau se ia definitiv hotararea? iar daca nu ma prezint ...exista riscul sa fiu sanctionata?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:24, 4 Martie 2010
buna seara
depinde ce calitate aveti de reclamant sau pirit ?
av daniela
Depinde si de motivarea din cererea de chemare in judecata pt. desfacerea casatoriei,daca instanta apreciaza ca e prezenta d-voastra sau nu.
Daca nu este necesara prezenta,atunci se va judeca in lipsa si se va da sentinata pentru desfacerea casatoriei.
de parat
Se poate judeca si fara prezenta dvs. si se poate da si o hotarare.
Daca dvs. considerati ca nu pierdeti nimic daca nu va prezentati, nu o faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii in caz de divort mihali mihali Buna seara, 1.As dori sa stiu, in cazul unui divort (de comun acord sau nu), care este de obicei primul termen dat de instanta? Este acelasi in toate ... (vezi toată discuția)
Divort elenamaria89 elenamaria89 in calitate de parat cum pot sa amana procesul de divort?si daca nu ma prezint se judeca imediat sau se amana?in cat timp primesc citatia acasa de la ... (vezi toată discuția)
Divort elenamaria89 elenamaria89 dupa o casatorie care a durat 5 luni au aparut anumite probleme si am ajuns la divort....sotul meu a depus cererea de divort.ce se poate intampla daca nu ma ... (vezi toată discuția)