avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

dar daca nu ma prezint la nici o chemare ,cam la ce suma se ridica cheltuielile de judecata la un divort simplu fara partaj copiii................?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 07:17, 5 Martie 2010
atat cat cere avocatul sotului onorariu.. poate fi si de 16 mil.. oricum il platiti chiar daca va prezentati daca sunteti cea data in judecata
elenamaria89 a scris:

dar daca nu ma prezint la nici o chemare ,cam la ce suma se ridica cheltuielile de judecata la un divort simplu fara partaj copiii................?

daca sotul dvs. angajeaza avocat pentru divort si daca acesta cere cheltuieli de judecata si instanta admite plata cheltuielilor, sunteti buna de plata, dar daca se intampla cest lucru si din punctul dvs. de vedere si cereti cheltuieli de judecata, plateste el. De regula, cine pierde plateste...:yes: In cazul unui divort, pierde cel din cauz acaruia se desface casatoria (bineinteles ca faptele trebuiesc dovedite)
dar daca este de comun acord adica nepotrivire de caracter ?
atunci e musai sa va prezentati la proces si sa terminati la prima infatisare.. evident ca numai se vor pretinde nici un fel de cheltuieli de judecata
cheltuielile depinde de onorariu avocat.

Alte discuții în legătură

Divorț Iuliad20 Iuliad20 Daca nu ma prezint la tribunal pt sedinta de divorț, ce se intampla? Eu sunt “pârâta”. Spuneți-mi va rog daca este necesar sa merg sau nu...va multumesc (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata cristalina cristalina o firma de tel mobila m-a dat in judecata pt deschiderea procedurii de faliment datorita unui debit catre ea. la primul termen am cerut amanare pt lipsa de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata _pensie intretinere sza sza Buna ziua! In cazul in care copilul este incredintat mamei si aceasta depune actele pentru majorarea pensiei de intertinere a copilului minor, i se pot pune ... (vezi toată discuția)