custodia copilului ia fost incredintata sotului ptr ca eu nu mam prezentat ptr ca nu am fost instiintata acum 3 ani iar de un an si jumatate nu ma lasa sa vb cu el si nici ca parintii mei sal vada,(eu sunt in strainatate) e posibil ca in sentinta sa nu se puna un program de vizita cel putin¿:(
se poate face ceva dar speta trebuie detaliata in fata unui avocat.. in acest sens contactati unul si de la acesta veti primi consultanta competenta si pertinenta.. nu e deloc usoara situatia dvs si nu poate fi expediata in cateva fraze..doar dvs ca mama aveti dreptul la vizite dar trebuie facuta o cerere in acest sens la judecatorie
Solutia in cazul dvs este sa depuneti la judecatoria din raza teritoriala a tatalui minorului o cerere de chemare in judecata solicitand acordarea unui program de vizitrare minor si posibilitatea de a avea legaturi personale cu acesta.
De vreme ce in actiunea de incredintare nu ati solicitat un astfel de program, instanta nu a acordat asa ceva.
Dreptul la vizita
alllina25
Buna ziua!Sunt tatal unei fetite de 4 luni pe care nu reusesc sa o vad mai deloc.Sa va explic eu si mama fetitei suntem despartiti si nu am fost casatoriti cu ... (vezi toată discuția)