avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului

custodia copilului ia fost incredintata sotului ptr ca eu nu mam prezentat ptr ca nu am fost instiintata acum 3 ani iar de un an si jumatate nu ma lasa sa vb cu el si nici ca parintii mei sal vada,(eu sunt in strainatate) e posibil ca in sentinta sa nu se puna un program de vizita cel putin¿:(
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 10:43, 5 Martie 2010
se poate face ceva dar speta trebuie detaliata in fata unui avocat.. in acest sens contactati unul si de la acesta veti primi consultanta competenta si pertinenta.. nu e deloc usoara situatia dvs si nu poate fi expediata in cateva fraze..doar dvs ca mama aveti dreptul la vizite dar trebuie facuta o cerere in acest sens la judecatorie
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
Petre Enache, Avocat
daca nu ati solicitat program de vizita, instanta nu avea cum sa incuviteze.
faceti cerere la instanta oricand pentru program vizita.
Solutia in cazul dvs este sa depuneti la judecatoria din raza teritoriala a tatalui minorului o cerere de chemare in judecata solicitand acordarea unui program de vizitrare minor si posibilitatea de a avea legaturi personale cu acesta.
De vreme ce in actiunea de incredintare nu ati solicitat un astfel de program, instanta nu a acordat asa ceva.
Pentru a putea avea legaturi cu minorul, dvs. trebuie sa introduceti actiune in instanta pentru dreptul la vizitare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate lamuri cineva? vizita si pensie alimentara minor adryan35 adryan35 Am fost in proces de Incredintare minor si aceasta este sentinta...am gasit-o pe situl de la Judecatoria unde am avut eu procesul: 5/11/2011 Admite in parte ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului minor dennisa dennisa Buna ziua, sa incep cu inceputul...traiesc in concubinaj cu sotul meu de aproximativ 3 ani,iar in urma aceatei relatii a aparut pe lume baietelul meu ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita alllina25 alllina25 Buna ziua!Sunt tatal unei fetite de 4 luni pe care nu reusesc sa o vad mai deloc.Sa va explic eu si mama fetitei suntem despartiti si nu am fost casatoriti cu ... (vezi toată discuția)