avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere loc parcare acordat pentru un loc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere loc parcare acordat pentru un loc deja inchiriat

Buna ziua,
ma confrunt cu o problema destul de urata si as vrea sa stiu daca s-au mai auzit cazuri asemanatoare si care au fost rezolvarile gasite.
Am un loc de parcare la bloc (sector 2) inchiriat de la ADP. Saptamana trecuta m-am dus sa achit taxa de parcare pentru anul acesta, iar doamnele de la ghiseu mi-au spus ca nu se poate pentru ca contractul meu a fost anulat si a fost acordat locul altcuiva chiar cu o zi inainte. Am ramas socata, ce mai pot spune... Am facut toate investigatiile posibile sa imi dau seama cum s-a petrecut asa ceva. Ei bine, presedinta asociatiei de proprietari daduse cu o zi inainte o adeverinta la ADP cum ca eu nu mai locuiesc acolo si ca locul este liber. Iar locul a fost inchiriat culmea, in aceeasi zi de catre vecina de palier a presedintei asociatiei.
Am demonstrat la ADP ca locuiesc acolo si ca es te un abuz, dar cei de la ADP m-au tratat cu respect, nerezolvand in mod concret problema in decurs de 10 zile cat au trecut pana acum.
Partea proasta e ca noua chiriasa a locului de parcare si-a ocupat deja locul si nici nu-i trece prin cap sa plece de-acolo. I s-a oferit de catre ADP posibilitatea acordarii unui alt loc, dar a refuzat.
Eu am ramas fara loc de parcare si nu stiu ce pot sa mai fac sa il recuperez.
Ma gandesc sa ma duc in audienta la consiliul local si la primar.
Daca aveti alte idei prin care sa pot sa imi recuperez dreptul, v-as multumi foarte mult!
Cel mai recent răspuns: MihaelaYP , utilizator 10:36, 8 Martie 2010
Incercati mai intai la primarie si daca vedeti ca nu se rezolva actionati in instanta. Se numeste inselaciune ceea ce s-a intamplat acolo.Mai mult decat atat, pe ce perioada aveti contractul si cum se face plata?...sunt respectate conditiile contractuale?
Mult succes,
Contractul se actualizeaza tacit in fiecare an cu conditia ca eu sa achit contravaloarea inchirierii parcarii in primul trimestru al anului. Conditiile contractuale au fost respectate de mine in totalitate, dupa cum spuneam, m-am prezentat la ADP sa platesc taxa pentru anul acesta si nu am reusit, iar de aici se intrerupe filmul.
Astazi voi merge in audienta lasecretarul Consiliului Local al Sect orului 2 in subordinea caruia se gaseste ADP Sector 2. Sper sa pot rezolva situatia astfel si sa nu fiu nevoita sa apelez la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie parcari bucuresti, sectorul 6 ? tagdrake tagdrake Va salut! Unde se poate gasi ceva legislatie cu privire la regimul parcarilor de cartier (cu plata sau fara) pentru Bucuresti, sectorul 6? Intreb, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Parcare ali-ami ali-ami Buna seara,va cer ajutorul deoarece nu stiu cum sa procedez....vecinul care detie parcare a decedat,sotia si fiul(are gr de handicap) au dat masina,de 2 sapt ... (vezi toată discuția)
Refuz de atribuire loc de parcare tinaa tinaa buna seara . va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce mi s-a refuzat dreptul unui loc de parcare la domiciliul actual si sa ma indrumati catre cine sa ma ... (vezi toată discuția)