avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparaturi online !!!!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparaturi online !!!!

Buna! As dori sa cumpar mai multe ceasuri de pe internet si as vrea sa le expediez prin posta in America dar am inteles ca este un agent vamal care verifica coletu.Nelamurirea mea este ca am nevoie neaparat de factura pentru ele@ sau e de ajuns ca dovedesc printr-un act de la firma de curierat ca le-am primit prin ei ca sa dovedesc ca nu le-am furat.
Va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: andrei_88 , utilizator 12:35, 5 Martie 2010
In momentul in care cumparati ceva , sunt obligati sa va dea factura pe care o gasiti in curierat.este suficiecnta factura , ca sa demonstrati ca le-ati achizitionat.
da inteleg, dar este un site de cumparaturi cu mai multe profile si mai multi utilizatori care isi pune fiecare produsul in vanzare, nu stiu daca am voie sa zic denumirea site-ului. si persoana respectiva nu imi poate da factura pe ceasurile respective, intrebarea mea este cum as putea sa le trimit t
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
andrei_88, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune pe internet rodianachi rodianachi am vrut sa cumpar o masina pe internet,am trimis banii si acum fluier a paguba!!!nu stiu ce as putea face pentru a-mi recupera banii???cine poate sa imi dea un ... (vezi toată discuția)
Tva si taxe vamale legale sau abuzive? raluca_baltatanu raluca_baltatanu Buna ziua! Numele meu este Raluca, iar in randurile de mai jos va voi prezenta o speta des intalnita, insa niciodata explicata de cineva specializat si ... (vezi toată discuția)
Inselaciune telefon replica MSAndrei MSAndrei Buna ziua! In urma cu ceva timp (aproximativ 10 zile) am comandat un telefon mobil de pe site-ul de cumparaturi online mercador.ro. In anunt se putea citi cum ... (vezi toată discuția)