avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am condus o masina cu numere expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am condus o masina cu numere expirate

in data de 13 06 2008 am fost prima data cautat de organele de politie rutiera spunandumii ca am condus o masina cu numere expirate si am fugit de la locul faptei dar dupa aia am mai fost cautat de 2 ori....dar nu eu am fost.. cineva a dat datele mele personale si am aflat cine a fost...dar dupa aia am mai fost de 2 ori dus la politie si am citit cate ceva din procesul verbal dar,,politistul cine a prins pe individ ma grabit sa semnez procesul verbal spunandumi ca tr sa predeie repede actele ca se face schimbul.ultima data cand am fost chemat la politie in data de.17.07.2009 am fost informat de politistu care la prins pe individ ca stie ca nu eu fost si sa incheiem cazul.dar in ziua aia mia luat permisul eliberandumi dovada fara valabilitate.ce pot sa fac va rog sa ma ajutati:((
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 13:22, 5 Martie 2010
mergeti in audienta la comandantul politiei.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema,cum pot proceda sa imi pot regastiga dreptul de ... Seby9 Seby9 Am o problema,cum pot proceda sa imi pot recastiga dreptul de a conduce?Eu sunt in din IAsi si locuiesc.Pe 13 am avut examen pentru C si cand am urcat in ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate dodo7 dodo7 Buna tuturor! In data de 23 ianuarie am fost oprit de un echipaj de politie si mi-au cerut dovada de cirulatie provizorie, aceasta fiind expirata mi s-a ... (vezi toată discuția)
În această seară, la ora 22,30!!!, doi polițiști de la poliția locală au venit ... tomela tomela Bună seara ! În această seară , 06 octombrie , la ora 22,30 !! , doi polițiști de la Poliția Locală au venit la domiciliul meu , să predea un proces ... (vezi toată discuția)