avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o problema,cum pot proceda sa imi pot regastiga ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o problema,cum pot proceda sa imi pot regastiga dreptul de ...

Am o problema,cum pot proceda sa imi pot recastiga dreptul de a conduce?Eu sunt in din IAsi si locuiesc.Pe 13 am avut examen pentru C si cand am urcat in camion politistu mi sa adresat ca ce prezint dovada sau permisul am ramas blocat ca nu intelgeam ce se intampla,dupa mai multe telefoane date de domnul politist am aflat ca cineva din Bucuresti(fiind fratele meu) a fost prins beat la volan cu alcolemie de 0.83 si a dat numele meu,mi sa suspendat sau anulat permisul si proces verbal pe numele meu a fost dus la inml si luat probe tot pe numele meu.Nu inteleg cum se poate face o asemenea greseala.Cum pot proceda va rog ?Am facut plangere la politie la cei doi politisti care au fost pentru neglijenta in serviciu si mia zis sa astept.De fratemiu nu stiu unde sta si nu vrea sa se duca sa deea declaratie
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2021
Seby9, utilizator
Cel mai recent răspuns: Seby9 , utilizator 22:26, 14 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus fara permis helene alexia helene alexia prietenul meu are permisul suspendat din 2016 pentru un accidend din care rezulta castig de cauza el dar pana sa ii dea permisul inapoi sa urcat la volai beat ... (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan Iulyaandreea Iulyaandreea Bună seara, pe data de 07 ianuarie ma prins politia, în aerul expirat a ieșit 0.60. Am făcut și proba de sânge. Pe data de 09 am fost la INML ai am ... (vezi toată discuția)
Alcolemie la volan alexalexandru1983 alexalexandru1983 Buna ziua, in urma cu aproximativ 3,6 ani am facut greseala vietii mele am fost prins beat la volan. Am oprit masina la 50 de metri de casa in fata la un ... (vezi toată discuția)