avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma recuperari creante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma recuperari creante

Ce face exact o firma care activeaza in domeniul recuperarilor de creanta?
Ce fel de contract incheie aceasta cu cei interesati in recupererea creantelor?
In situatia in care nu se poate recupera creanta pe cale amiabila, cum va putea
firma de recuperari sa apeleze la instanta de judecata? Incheie un mandat cu societatea care are de incasat creantele?:coffee:
In general firmele de recuperari creante existente pe piata la ora actuala , incheie un contract de mandat cu cei interesati in recuperarea creantelor. Daca se ajunge in Instanta , societatea de recuperari angajeaza un avocat pentru a reprezenta interesele creditorului in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante ContSters154241 ContSters154241 Cu o mare rugaminte de a primi un raspuns, fac si eu o intrebare: Am avut un abonament la o firma de telefonie mobila pe care l-am intrerupt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Cine ne apara de societatea de recuperare? Trifan Bogdan Trifan Bogdan Mi-a povestit cineva ca o firma are de recuperat o creanta. Acea firma a incercat sa-si recupereze creanta pe cale amiabila dar nu a reusit. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Atributii consilier juridic Iulian81 Iulian81 Poate un consilier juridic sa intreprinda o activitate juridica referitoare la obiectul de activitate al unei firme? De exemplu la o firma de recuperare ... (vezi toată discuția)