avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spatiu de vanzare en gros si en detail
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spatiu de vanzare en gros si en detail

Buna ziua,

Am un stand de tigari unde vand si en gros si en detail.Mentionez ca gestiunile sunt delimitate separat in stand, si as vrea sa stiu daca este corect asa, sau trebuie sa inchiriez 2 spatii comerciale: unul pentru vanzare en gros si unul pentru vanzare en detail. As vrea sa stiu si ce lege reglementeaza asa ceva.
Un prieten a luat amenda de la Garda Financiara pentru ca nu a avut 2 standuri.

Multumesc#-o

Cel mai recent răspuns: taie , utilizator 18:46, 5 Martie 2010
standul presupune un spatiu f mic unde nu se pot tine concomitent doua gestiuni.. mai luati inca unul sa nu aveti probleme
Multumesc pentru raspuns,

Am o nelamurire : Ordinul 2055/1998 care mentiona ca trebuie gestiuni distincte in spatii comerciale separate s-a abrogat. Mai exista alta reglementare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu ridicata sau cu amanuntul? nicolae mariana nicolae mariana Buna ziua, Acum o saptamana mi-au iesit actele pentru firma.Obiectul de activitate este \\"Comert cu ridicata a altor masini si echipamente\\"-cod Caen ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru adrianabresug adrianabresug avem un pct de lucru cu activitate autorizata depozit engros si en detail .O parte din clienti persoane juridice cumpara de la noi cu factura si plata cu OP ... (vezi toată discuția)
Vanzare en gross sau en detail Otilia B. Otilia B. Poate o S.C. sa vanda en gross sau endetail la persoane fizice? Si daca nu va rog sa-mi spuneti legea sau ordonanta care reglementeaza acest fapt. Va ... (vezi toată discuția)