avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BEBE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BEBE

BUNA ZIUA. As dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:daca cineva in momentul in care a nascut nu era angajata ci studenta,primeste vreun ajutor pe perioada 0-2 ani ai copilului pentru cresterea lui?:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 5 Martie 2010
Persoanele care urmeaza cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar si universitar, organizat potrivit legii, frecventate fara intrerupere, beneficiaza de indemnizatie pentru CIC. Sunt exceptate de la aceasta obligatie persoanele care au intrerupt cursurile din motive medicale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil dandolar dandolar buna ziua! imi poate spune cineva daca o studenta poate primi indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani (daca naste in timpul studentiei) asa cum primesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru copii-mamici studente adistef adistef buna ziua, in cele din urma au aparut normele cu privire la indemnizatia acordata copiilor, pentru mamicile studente, dar cum sunt legile la noi - neclare:in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului pentru mame studente la zi Ioana B. Ioana B. Sunt studenta in anul 2 la zi si in luna aprilie anul urmator (2011) trebuie sa nasc.As dori sa stiu daca , conform legii in vigoare, voi primi indemnizatie ... (vezi toată discuția)