avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ATELIER CROITORIE CU VANZARE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ATELIER CROITORIE CU VANZARE

Vreau sa deschid un atelier de croitorie cu vanzare.Nu am calificarea necesara chiar daca ma pricep foarte bine, vreau sa stiu cum pot face acest lucru legal chiar si cu angajati ,nu stiu pf,srl sau alta forma....precizez ca nu am decat mutatie in oras si nu detin un imobil personal,am specificat de proprietate pentru un eventual sediu.....va rog ,veniti cu un sfat,urgent...va multumesc!
Cel mai recent răspuns: geludelagara , utilizator 21:04, 4 Septembrie 2018
Delete?
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
geludelagara, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)
Diploma calificare Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat de competente profesionale eliberat de Consiliul pentru Standarde Ocupationale si Atestare. intrebarea mea este: pot angaja pe ... (vezi toată discuția)