avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie auto

se poate plati asigurarea auto obligatorie pentru autoturisme pe perioada mai mica de 6 luni?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:55, 5 Martie 2010
Numai in cazul in care masina urmeaza sa fie inmatriculata se poate face o asigurare pe o luna, timp in care se intocmesc actele pe un nou nume. Altminteri nu se poate face asigurare pe mai putin de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare autoturism. .Alex .Alex Buna ziua, in data de 21.11.2018 am cumparat un autoturism inmatriculat in judetul galati cu asigurarea valabila/itp/etc.. , dupa ce am facut contractul de ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca costelpandele costelpandele buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)
Accident in romania- asigurare fãcutã pe un nume divers de proprietar AndronacheIonica AndronacheIonica Buna seara, Ma numesc Andronache Ionică, cetățean roman cu rezidenta în Italia. În noaptea de 11 iunie în Sebeș am fost tamponat în spate ... (vezi toată discuția)