avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintarea postului-Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintarea postului-Salarii compensatorii

Buna. In firma la noi, va urma o concediere colectiva, asupra careia am fost instiintati; urmeaza sa primim cate 3 salarii compensatorii (contract la nivel de mass media). Preavizul a inceput la 3 Martie, pana pe 31 Martie.
Intrebarea mea este daca se poate incheia perioada de preaviz fara a fi incasate cele 3 salarii compensatorii (ne pot intarzia cat vor angajatorii cu plata acestor salarii compensatorii?). Exista riscul de intarziere foarte mare a platii? (daca tin cont si de faptul ca salariul pe februarie inca nu a fost virat, e normal sa am emotii). Pot face ceva sa ma asigur ca imi voi primi banii la incetarea contractului?
Cel mai recent răspuns: papone , utilizator 21:19, 7 Martie 2010
In mod normal trebuie sa primit salarile compensatorii odata cu fisa de lichidare in caz contrar va pueti adresa instantei solicitind si daune interese legate de neplata la timp a salariilor compensatorii
Drepturile salariale in ce data le primiti?
Nu cred ca treuie sa va impacientati pt ca suntem in 6 martie si nu cred ca s-a efectuat lichidarea pt luna februarie.

Salariile compensatorii+ drepturile salariale pe luna martie+ plata zilelor de CO neefectuate pe 2009 si 2010, le veti primi la lichidare in luna aprilie.
Lichidarea pe luna februarie trebuia primita pe 28.02, maxim 01.03. Deja este in intarziere cu o saptamana. De aceea imi si fac probleme pentru neincasarea salariilor compensatorii la lichidare, in luna aprilie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariatului janine24 janine24 buna ziua....salarul nu l-am mai luat de 3 luni de zile din motive ca nu au cu ce plati ,dar activitatea merge in continuare..lunile sunt(februarie,martie si ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati! Lary_13 Lary_13 Buna ziua! Am fost anuntata ca voi fi data in somaj prin telefon, preaviz pana pe 15 mai. Magazinul unde lucram s-a inchis in 30 aprilie. In contractul de ... (vezi toată discuția)
Plata salariu diana45 diana45 Buna seara, la firma la care lucrez se face plata salariului in 2 transe. La sfarsitul lunii se da avansul si pe 15 se da lichidarea. Pe luna martie voi avea ... (vezi toată discuția)