buna ziua....salarul nu l-am mai luat de 3 luni de zile din motive ca nu au cu ce plati ,dar activitatea merge in continuare..lunile sunt(februarie,martie si inclusiv aprilie)...pe data de 15 a lunii in curs (aprilie)mi-am depus demisia cu efectuarea celor 15 zile de preaviz,salarul pe luna aprilie ar trebui sa il iau pe 25 a lunii mai ,dupa incheierea preavizului si a lunii ce obligatii are angajatorul in cazul platii salariului ....se face lichidarea la zi pe toate 3 luni ? va multumesc
La incheierea relatiilor de munca angajatorul are obligati sa va plateasca toate drepturile salariale (salarii, concediu de odihna neefectuat), inclusiv cele restante.
Amiabil sau prin cerere puteti fixa un termen de plata dupa care, daca nu o rspecta, va puteti adresa instantei de judecata. Fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timpbru.
Pentru ca nu v-a acordat salariul pe ultimele luni puteati demisiona fara preaviz conform art.79 al.8 din codul muncii.
Este posibil??!??!
georgika
Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)