avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor confidentialitate

Buna ziua, as dori sa va intreb daca exista o lege prin care se clarifica carei categorii de personal, sau ce conditii trebuie sa indeplineasca un angajat din invatamantul superior pentru a i se acorda sporul de confidentialitate, si in ce procent ar fi acesta..

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sasha , utilizator 18:44, 14 Decembrie 2006
"Buna ziua"??????? la 01,29??? :))
Din cate stiu eu, nu.
Codul muncii reglementeaza clauza de confidentialitate (si nu sporul, iar faptul ca lucrezi in sistemul de invatamant superior nu are relevanta in cazul de fata) din CIM, art. 26 C.M.:
"ART. 26
(1) Prin clauza de confidenţialitate părţile convin ca, pe toată durata contractului individual de munca şi după încetarea acestuia, sa nu transmită date sau informaţii de care au luat cunostinta în timpul executării contractului, în condiţiile stabilite în regulamentele interne, în contractele colective de munca sau în contractele individuale de munca.
(2) Nerespectarea acestei clauze de către oricare dintre părţi atrage obligarea celui în culpa la plata de daune-interese."
Citeste Legea nr.128/1997 privind Statutul cadrelor didactice.
ok... scuzele mele ...dar la ora aceea inca era zi pentru mine la cata activitate aveam :D, sasha ceea ce mi-ai dat tu deja stiam...eu intrebasem ce conditii ar trebui sa indeplineasca un angajat ca sa poata avea acel spor.... ce inseamna stiam deja :D , merci oricum :P

am cautat in legea personalului didactic si nu este specificat nimic de sporul de confidentialitate.
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2006
raluca_ro, utilizator
incearca atunci in contractul colectiv de munca la nivel national sau in cel incheiat de federatiile sindicale din invatamant.
o singura conditie:D
sa o negocieze si sa fie trecuta in CIM

Alte discuții în legătură

Clauza confidentialitate dea78 dea78 in cazul in care pentru un c.i.m. se negociaza clauza de confidentialitate trebuie sa se acorde un spor si/sau sa fie mentionata perioada in care angajatul ... (vezi toată discuția)
Contract confidentialitate violeta54 violeta54 Buna ziua Vreau sa fac un contract de confidentialitate ptr. salarati. Trebuie sa le acord si spor ptr. confidentialitate? Cat este sporul? (vezi toată discuția)