avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... deschiderea unei covrigarii ca AF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

deschiderea unei covrigarii ca AF

ce acte sunt necesarea pentru deschiderea unui AF si unde trebuie sa le depunem pentru deschiderea unei covrigarii,inclusiv ce autorizatii trebuie sa obtinem.

Va multumesc ,

asteptam cu tot interesul un raspuns .
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 18:42, 6 Martie 2010
Sediul problemei dvs. se gaseste in OUG 44/2008 care reglementeaza Intreprinderea Familiala(in loc de AF). Acolo gasiti si ce documente va sunt necesare pentru inregistrare iar pe site-ul Oficiului Registrului Comertului gasiti si alte indrumari precum si formulare de inregistrare.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre pfa si af octavr octavr Buna! Sotia mea doreste sa-si faca un PFA pentru a presta servicii in domeniul IT atat catre persoane fizice cat si catre persoane juridice insa s-a gandit ... (vezi toată discuția)
Pfa sau microintreprindere jaab jaab Buna ziua tuturor, si as vrea sa va cer sfatul urmator.Fratele meu ar vrea sa isi faca o mica firma (lucreze singur) de confectionat lumanari. In ce categorie ... (vezi toată discuția)
Firma constructii robert87 robert87 BUNA ZIUA,AS DORI SA IMI POT DESCHIDE UN A.F. SA POT LUCRA LA FATADE DE BLOCURI CASE (SA IZOLEZ CU ZAPADA ARTIFICIALA)SI NU PREA STIU CUM SI PE UNDE SA ... (vezi toată discuția)