Va rog sa-mi spuneti ce se poate face daca am depistat ca in blocul in care locuiesc exista o retea de prostitutie, la diverse etaje. Banuim ca avem pe etaj si un traficant de droguri. Este deosebit de agresiv individul si are anturaj in special de tigani si de oameni de foarte proasta calitate. Daca nu ar deranja, nu ar fi nici o problema insa toti sunt de o obraznicie foarte mare, injura, ataca, nu au nici o treaba cu vreo lege sau bun simt.
Nici prin cap nu-mi trecea ca cumparind intr-un cartier nou voi avea asemenea vecini.
Daca aveti astfel de banuieli, e bine sa sesizati autoritatile; cercetarile de "detectiv particular" nu va ajuta avand in vedere riscul la care va expuneti, insa o atitudine de solidaritate e binevenita, avand in vedere pericolul social al savarsirii acesor intractiuni ( autoritatile trebuie, prin mijloace specifice, sa demonstreze aceste sustineri).:secret:
Stiti ce se intampla? Aceste persoane au distrus in bloc, fac lucruri care impiedica traiul civilizat. Eu fiind in comitetul asociatiei le-am mai zis sa nu mai faca si m-am ales cu injuraturi, amenintari, unul m-a luat de gat in lift si m-a izbit de pereti impiedicandu-ma sa mai ies. Nu ar fi primul caz in Romania de persoana atacata de acest gen de infractori. Ma si va intreb care e conduita cea mai potrivita in asemenea situatii? Ma expun fizic si psihic la agresiuni, ii las si nu le mai spun nimic, iau atitudine facind plingeri la politie? Nici eu nu stiu ce sa fac.
Pe mine nu m-ar fi interesat in veci cu ce se ocupa ei insa dupa ce m-au atacat am incercat sa aflu ce ocupatie au ca sa inteleg si sa actionez in consecinta.
Multumesc.
In raport de precizari,pentru legala cercetare si solutionare,se impune sesizarea oficiala a asociatiei de proprietari a autoritatii politiei responsabile
Este necesar solicitarea implicarii autoritatilor ,mai ales daca s-a ajuns la forme de agresiuni si violente
Laudabila atitudinea dvs
Aveti dreptul de a face plangeri penale pentru infractiunile observate.
Ca se va face sau nu ceva de catre autoritati este alta treaba.
Puteti incerca insa.