Va rog sa-mi spuneti ce se poate face daca am depistat ca in blocul in care locuiesc exista o retea de prostitutie, la diverse etaje. Banuim ca avem pe etaj si un traficant de droguri. Este deosebit de agresiv individul si are anturaj in special de tigani si de oameni de foarte proasta calitate. Daca nu ar deranja, nu ar fi nici o problema insa toti sunt de o obraznicie foarte mare, injura, ataca, nu au nici o treaba cu vreo lege sau bun simt.
Nici prin cap nu-mi trecea ca cumparind intr-un cartier nou voi avea asemenea vecini.
Trebuie staruit la nivelul politiei cel putin pentru a indeparta aceste pericole manifestate din ce mai des,de agresiune si violenta fizica .
Este regretabila atitudinea de indiferenta din partea asociatiilor de proprietari,unde se realizeaza astfel de manifestari,prostitutie pe de o parte si agresiune fizica impotriva locatarilor pe de alta parte
Luati legatura cu ceilalti membri ai comietetului asociatiei de proprietari si impreuna,
(daca se poate chiar atasand si un tabel semnat si de alti locatari)formulati o sesizare catre DIICOT cu privire la suspiciunile pe care le aveti in legatura cu frecventele incalcari ale legiide catre unii dintre membrii asociatiei dvs.
Eu va sfatuiesc sa luati legatura cu politistul de proximitate ce-si desfasoara activitatea in zona in care dumneavoastra domiciliati,sa-i relatati concret toate aceste aspecte ce aduce atingere in general normelor de convietuire sociala si va stii el ce sa faca,inclusiv cele referitoare la practicarea prostitutiei si traficului si consumului de droguri ce sunt aspecte de natura penala si necesita o studiere mai aprofundata si calificata (deci sa nu va asteptati la rezultate de azi pe maine).In consecinta va sugerez sa renuntati la sesizarea catre DIICOT,intr-ucat aspectele semnalate de dvs. intra in competenta B.C.C.O.A (Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog).