avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acte originale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acte originale

Are voie cineva ,o institutie de stat sau privata sa mi opreasca actele originale (de studii , acte de nastere hotarari judecatoresti ?Daca da in baza carei legii si daca nu cum pot sa-mi recapat actele?:rtfm:
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:56, 11 Martie 2010
Logic, nu. Dar poate dati mai multe detalii...... in ce conditii si pentru ce vi s-au retinut actele respective?
Exista posibilitatea aceasta .. in conditiile in care este nevoie sa se faca confruntari cu copiile depuse la dosarul de personal al angajtului respectiv.

Faceti o cerere catre conducerea institutiei si daca va refuza returnarea actelor, atunci ii actionati in judecata.
Incercati sa dati mai multe detalii pentru a putea fi lamurit si ajutat in mod concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită sau acțiune in instanță pentru nepunerea ... s.sttefan s.sttefan Executare silită sau acțiune in instanță pentru nepunerea in aplicare a unei hotărâri judecătorești? Cum să procedez? Ar fi o problemă dacă nu ... (vezi toată discuția)
In perioada suspendarii cim, angajatorul ma poate chema in judecata? pirina pirina Buna ziua, am contractul de munca suspendat pentru CCC, intrebarea este daca angajatorul (angajat cu CM nedeterminata) ma poate chema in judecata in aceasta ... (vezi toată discuția)
Retineri salariale nelegale in timpul sarcinii pirina pirina am primit o decizie prin care mi se impune sa returnez lunar suma de 620 lei. Fiind netemeinica si nelegala aceasta decizie am actionat in instanta dar am ... (vezi toată discuția)