Am si eu nevoie de o lamurire. Detin o proprietate mostenita in urma decesului tatalui meu. As dori sa stiu daca, in cazul in care ii fac mamei mele carte de identitate pe aceasta adresa, ea are vreun drept asupra casei sau poate intrprinde vreo actiune. Mentionez ca parintii au divortat cu mult timp inainte, casa nu a fost bun comun si de asemenea mama mea a revenit la numele de fata. Eu doresc numai sa ii fac carte de identitate pe aceasta adresa, insa nu intentionez sa locuiasca la acea adresa.
Pentru a ii face carte de identitate la acea adresa, presupune sa va duceti la directia de evidenta a persoanei de pe raza imobilului si sa o luati in spatiu, urmand ca acea adresa sa fie adresa domiciliului ei.
Daca nu vreti sa locuiasca la acea adresa de ce ii mai faceti cartea de identitate acolo ?
Daca imobilul este primit in totalitate de catre dvs. mama dvs nu are nici un fel de drept asupra lui.
Problema care se pune este urmatoarea: daca nu mai vreti sa locuiasca acolo si daca mama dvs nu vrea sa paraseasca imobilul ? Singura solutie la o asemenea intrebare: actiune in evacuare=bani+timp :sorry: