avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... firma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

firma

am o nelamurire si am nevoie de ajutor! in urma cu 4 ani am primit o condamnare de 1 an cu suspendare - prev.art.215 ind.1 C.pen cu aplic.art.41 al2c.pen, acum sunt reabilitata- pot sa-mi deschid propria mea afacere daca am avut aceasta condamnare? Doresc sa-mi deschid o intreprindere individuala - magazin second hand. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:08, 6 Martie 2010
Verificati-va cazierul: atat cel judicia,r cat si cel fiscal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2010
Iulian MANEA, Contabil
Pentru a preintampina situatii stanjenitoare/neplacute,inainte de a demara realizarea formalitatilor pentru constituire propria afacere,verificati atent cazierul judiciar si cel fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate obtine un buletin de identitate??? galaxy1234 galaxy1234 Intrebarea mea este daca aceasta persoana care acum nu este in Romania,POATE SA OBTINA UN BULETIN DE IDENTITATE, tinand cont de aceste antecedente:In baza ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar Mihai 465 Mihai 465 A aparut OUG de modificare a legii cazierului judiciar.Toate bune si frumoase. \\\"Art. 2. - In cazierul judiciar se tine evidenta persoanelor fizice si a ... (vezi toată discuția)
Despre art.37.lit.b urmat de o noua condamnare dupa reabilitarea de drept si altele. Gabriel Pop Gabriel Pop Buna.Am o nelamurire cu privire la recidiva PostExecutorie,casarea in totalitate a unei unei setinte cu dispozitia Rejudecarii si a Reabilitarii de drept cat ... (vezi toată discuția)