avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident soldat cu doua victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident soldat cu doua victime

Buna ziua
Am si eu o intebare .Tatal meu a fost inplicat intr-un accident rutier in comuna Stefanesti jud Ilfov .Mergea pe banda lui cand din partea opusa o masina aflata in depasire nu a mai intrat in partea ei de mers la accidentat stanga fata pe tatal meu. In acest moment tatal meu este in spital pt investigati are costele rupte partea stanga iar la cap iau gasit o fisura .Iar cea dea doua victima are doar un hematom la cap .Intrebarea este ce putem face noi niste oameni simpli care nu avem relati si nici bani, sa ne punem cu o doamna cu o masina de cel putin 30.000 e. Nea dat o asigurare si un nr de masina si nimic mai mult . Nu am specificat ca dacia e bine avariata . Ce ma sfatuiti sa fac .
Va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Mergeti la Politie, solicitati o copie dupa procesul verbala de constatare si anexa 2, probail la fata locului s-a prezentat si un echipaj de la politie, salavare, descarcerare - a fost accident cu victime, exista si martori ?...
E bine ca persoana care a produs accidentul are R.C.A, va puteti recupera daune materiale si morale de la societatea de asigurarii, mai nou, ei sunt obligati prin lege sa ofere despagubiri in maxim 10 zile de la depunerea dosarului
Cine a produs accidentul va raspunde in fata legii, daca se considera ca vina ii apartine.
Are bani?, atunci nu are nici o vina....
Sa va angajati avocat si sa cereti si daune morale in afara de cele materiale.

avocat Claudiu Lascoschi
Va multumesc
Am sa fac intogmai cum ati spus. Am mentionat ca doamna are bani gandinduma ca poate face ceva si scapa bazma curata cum se mai procedeaza la noi in Romania . Din cate am inteles ia facut dosar penal doamnei . va multumesc inca o data pt sfatul dumneavoastra .
Buna ziua
Am revenit cu o intrebare pt dumneavoastra azi a fost tata la iml iau cerut dosarul de la spital .din primele investigati cei de la iml iau cam dat 40 zile nu sunt batute in cuie pana nu vad tot dosarul de la spital. doamna care a provocat accidentu nu a dat nici un semn . ce facem mai departe .unde ne sfatuiti sa ne mai ducem?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier florin_macarenco florin_macarenco Am avut accident auto in Germania. Eu conduceam o masina imatriculata in Elvetia si am fost acrosat din spate de un cetatean neamt. Politia a constatat ca nu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala caerula caerula Buna ziua, In urma cu cateva zile am fost victima unui accedent rutier in care am fost vatamata. Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni, in momentul ... (vezi toată discuția)
Daune morale pentru vatamare din culpa datorate unui accident in loc public corneldobrescu corneldobrescu Buna ziua , problema mea este urmatoarea: In seara de 1 iunie ma indreptam spre casa cu autobuzul 381 , ajuns la destinatie cobor fac un pas si la al doilea ... (vezi toată discuția)