avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bilet la ordin refuzat de baca - lipsa totala ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bilet la ordin refuzat de baca - lipsa totala disponibil

Am primit de la un SNC un BO care a fost refuzat de banca pentru lipsa totala disponibil. Problema mea este ca acest SNC este afisat pe site-ul REG. Comertului ca se afla sub incidenta art.30 di Legea 359/2004 - dizolvare de drept pentru neefectuarea preschimbarii certif. de inmatric.si a celui de inreg. fiscala. Pe mfinante.ro apare fara active, fara cifra de faceri fara salariati......, deci cred ca este fara activitate.
Ce pot sa fac in aceasta situatie?
daca investesc biletul , voi avea ce si pe cine sa execut?
Multumesc.
Iuliana Timofan
Cel mai recent răspuns: dyas , utilizator 04:59, 16 Decembrie 2006
e sucursala? atunci raspunde societatea mama.
vezi si legea 428/2002 ref la radiere.
SNC - societate in nume colectiv - o alta forma de organizare a pers. jur. in care asociatii raspund nelimitat si solidar pentru obligatiile sociale.
Fa o liste cu asociatii vezi daca ai ce executa fa un calcul cat te costa procesul si verifica daca suma care o soliciti e mai mare dupa care daca merita dute la tribunal si pune un sechestru asigurator pe bunurile celor cu care te judeci si dai drumul la proces.
PS verifica si starea sanatatii debitorilor ca procesele astea dureza mult si cine stie. . . .B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea personala titirca titirca am fost administrator la o societatea comerciala a carei activitate s-a sfarsit in anul 2001 prin decizia asociastului unic si a fost dizolvata din registrul ... (vezi toată discuția)
Intrebare??? cosminy_70 cosminy_70 DACA RADIEZ FIRMA CARE A FOST DIZOLVATA IN PROCEDURA DE FALIMENT SI UN IMOBIL PROPRIETATEA FIRMEI ESTE GREVAT DE SARCINI CE SE INTAMPLA CU ACESTEA ? CUM ... (vezi toată discuția)
Excludere asociat din firma niculaucarmen niculaucarmen Intr-o societate cu 3 asociati, cu parti sociale de 70%, 20% si 10%, se doreste excluderea asociatului cu capital de 10%. In ce contitii poate fi exclus ... (vezi toată discuția)