avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... comercializarea produselor naturiste necesita ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

comercializarea produselor naturiste necesita autorizatie?

va rog sa-mi spuneti daca un pfa care se ocupa cu distributia produselor naturiste are nevoie de autorizatie? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:43, 6 Martie 2010
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi p.f.a. si in acelasi timp,si s.r.l.? mircea4 mircea4 Sunt psiholog,P.F.A.si doresc sa-mi deschid o pravalie cu distributie de produse naturiste,pt.care se cere sa am un S.R.L.! E posibil asa ceva,sau exista alte ... (vezi toată discuția)
4729 frezii frezii Buna ziua,am infiintat o firma noua,cu acest cod caen:4729:comert cu amanuntulal altor produse alimentare,in magazine specializate(inclusiv produse ... (vezi toată discuția)
Produse naturiste in salon de cosmetica pfa Syrusmia Syrusmia Buna ziua! As dori sa imi fac PFA, neplatitor de TVA, si sa folosesc produse naturiste, masti preparate de mine. Am nevoie de vreo autorizatie? Trebuie sa ... (vezi toată discuția)