avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot fi P.F.A. si in acelasi timp,si S.R.L.?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot fi P.F.A. si in acelasi timp,si S.R.L.?

Sunt psiholog,P.F.A.si doresc sa-mi deschid o pravalie cu distributie de produse naturiste,pt.care se cere sa am un S.R.L.! E posibil asa ceva,sau exista alte posibilitati? Va multumesc anticipat,pt.raspuns!
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 13:09, 31 Ianuarie 2011
Nu este obligatoriu sa aveti SRL pentru comert produse naturiste. Dar nu puteti avea doua PFA/Iintrepr.indiviuale pe aceeasi persoana, astfel ca sunteti nevoita sa infiintati SRL. Procedura de infiintare SRL o gasiti pe site-ul onrc.ro.
Puteti sa fiti si PFA si sa aveti oricate SRl-uri doriti.
O varianta mai simpla ar fi sa va modificati statutul PFA-ului si sa va adaugati si activitatile necesare comertului pentru produse naturiste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl - magazin online raluk16 raluk16 Buna ziua! Aveti un site foarte util. Dar in toate cautarile mele nu am gasit in amanunt raspuns la problema mea. Asa ca va cer ajutorul. As dori sa-mi ... (vezi toată discuția)
Pfi medic maria2017 maria2017 Buna ziua, Am o intrebare \" simpla\" : un medic care isi face PFI isi poate face site pe care sa vinda diverse produse naturiste, halate medicale, etc. ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre ce fel de pfa sa inregistrez Petrovic Petrovic Buna. Doresc sa lucrez ca PFA avand ca activitati soft si eventual comert online. Imi poate sugera cineva ce fel de PFA pot sa imi fac? Banuiesc ca am mai ... (vezi toată discuția)