avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfi medic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfi medic

Buna ziua,
Am o intrebare " simpla" : un medic care isi face PFI isi poate face site pe care sa vinda diverse produse naturiste, halate medicale, etc. (produse din aria sa de competenta)?Sau este obligatoriu sa-si faca SRL?
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 11:42, 18 August 2016
PFI-ul este autorizat ca profesie liberala, in baza certificatului de membru al Colegiului Medicilor si doar pentru a profesa ca medic, in specialitatea dobandita.
Ceea ce intentionati sa faceti este comert cu diverse produse, iar pentru asta fie va infiintati o firma, fie va autorizati la Registrul Comertului ca persoana fizica autorizata/ intreprindere individuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Kinetoterapeut pfi siempreska siempreska Buna seara! Un absolvent de kinetoterapie doreste sa incheie un contract de prestari-servicii cu un spital; in ce forma poate lucra legal? Am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
Medicul poate fi pfi?-legislatie ultima ora ema.1 ema.1 Buna ziua. As dori sa stiu daca in conformitate cu legislatia de ultima ora, medicul poate fi PFI ,putand sa incheie contracte prestari servicii medicale ... (vezi toată discuția)
Pfa medici hannah2001 hannah2001 Am inteles ca medicii nu-si pot face PFA, dar ca sa fie platiti de anumite companii totusi le trebuie acest PFA.si nu PFI, Ce coduri Caen se pot trece sa sa ... (vezi toată discuția)