avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendarea contractului de munca

Buna ziua!
Referitor la suspendarea raporturilor de munca pentru a imi urma sotul incadrat la MAE, in misiune permanenta in strainatate, doresc sa va intreb daca exista vreo lege care sa specifice obligatia angajatorului- regie autonoma- la suspendarea CIM pe perioada misiunii.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 7 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Constat din cele mentionate de dumneavoastra in precedentul raspuns, ca angajatorul nu este obligat sa-mi suspende raporturile de munca. Este adevarat?
Codul MUncii nu are nimic de-a face cu acea suspendare care este prevazuta de legea speciale ...prin urmare, se suspenda c.i.m. in cazul dvs., potrivit art.42 din Legea nr.269/2003 :)

P.S.
imi pare rau ca reiterez ideea de a nu se mai posta pe forum mesaje doar de dragul ratingului sau a popularitatii ... voi fi nevoit sa sterg mesajele care nu au nicio legatura cu topicul deschis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract munca ddcc ddcc Buna ziua! Intrebare ref la cazul suspendarii contractului de munca in cazul insotirii sotului (angajat MAE) in misiune externa de lunga durata: - ce cadru ... (vezi toată discuția)
Buna seara. avem o angajata careia i se termina concediul de ... Askingme Askingme Buna seara. Avem o angajata careia i se termina concediul de crestere copil in Noiembrie. Insa de 1 an este plecata cu sotul si copii intr-o misiune ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract munca plecare strainatate temporara rodicavr rodicavr In ce conditii pot intrerupe eu, ca sotie - bugetar, contractul de munca pe o perioada determinata - 1an si jumatate - avand in vedere relocarea postului de ... (vezi toată discuția)