avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat mostenitor (completare ptr. d-ra avocat))
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat mostenitor (completare ptr. d-ra avocat))

Actul manuscris de predare mostenire fara semnatura martorului poate fi considerat la instanta ca sa fie recunoscut ca un cat de vanzare-cumparare autentificata ?
Cum sa procedez ca sa nu pierd cota mea de mostenire, ce acte sunt necesare pentru a obtine certificatul mostenitor, daca procesul de afla deja pe rol ?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:20, 6 Martie 2010
continuati discutia unde ati inceput-o. dezbaterea o puteti face la notar sau in instanta.certificat deces, actele dvs de stare civila, actele de proprietate ale bunurilor care in masa succesorala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune vlad george vlad george buna ziua-am fost 7 frati din care am mai ramas 5 in viata,pentru dezbaterea succesiunii urmeaza sa ne prezentam la notariatul din judetul respectiv in termen ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire valeriutudor valeriutudor rog frumos sa mi se spuna ce acte imi sunt necesare pt dezbaterea mostenirii,respectiv mama a murit si ca mostenitori sunt eu si tatal meu; multumesc (vezi toată discuția)
Mostenire - obtinere certificat de (calitate de) mostenitor cmnop cmnop Buna ziua.Am o nelamurire;ce este certificatul de mostenitor si ce este certificatul de calitate de mostenitor?Cum se pot obtine acestea,mai exact pe baza ... (vezi toată discuția)