avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... U.E.
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

U.E.

SUNT REZIDENT IN SPANIA,DUPA ADERARE LA U.E. ,AM DREPTUL SA DESCHID O FIRMA SAU PERS. FIZ. ACOLO,CA CETATEAN ROMAN ? (CA REZIDENT E FOARTE COMPLICAT).DACA DA , CARE ESTE PROCEDURA ?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: lbm , utilizator 23:42, 17 Iulie 2007
As dori sa stiu ce se poate intampla, in cazul unui turist roman, care a avut o interventie cardiologica in Italia pe parcursul sederii lui acolo. Este posesor de Card European de Asigurari... , dar se pare ca nu ii este de folos.Nu exista acorduri intre cele 2 tari ptr. interventii cardiologice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directiva reglementare exercitare profesie avocat in spatiul ue ContSters89182 ContSters89182 Buna . Cine are vreun link sau stie numarul Directivei ptr exercitarea profesiei de avocat in spatiul UE, va rog sa imi trimiteti si mie. Multumesc. (vezi toată discuția)
Un atestat pentru paza este valabil si in spania ? nicutuduriu nicutuduriu Buna seara , as dori sa ma ajutati intr-o mica problema . As dori sa stiu daca un atestat pentru paza obtinut in Romania este valabil si in U.E. , mai precis ... (vezi toată discuția)
Rezidenta sau permis de sedere in spania - barcelona claudia_nicolau claudia_nicolau Buna ziua! Tocmai mi-am finalizat studiile doctorale in Romania, si din motive personale (logodnicul meu locuieste in Barcelona), m-am hotarat sa sa ma mut ... (vezi toată discuția)