Am si eu nevoie de ajutorul si indrumarile celor care sunt cunoscatori.
in scurt timp va fi gata un site. utilizatorii vor castiga diverse obiecte ( telefoane, camere foto, etc). eu cumpar produsul X de la firma Y cu pretul Z. casigatorului o sa ii emit o factura cu pretul de 1ron, factura emisa de firma mea. este legal? ce se intampla cu certificatul de garantie. el este pe numele firmei mele. ii pot da si respectivei persoane certificat de garantie?
Una dintre caracteristicile contractului de vanzare-cumparare este ca pretul sa fie serios. Daca vindeti un produs de 100 Euro la pretul de 1 RON ar putea exista astfel de probleme.
In mod normal daca vinteti un produs cu un certificat de garantie, acesta este transferabil cat timp cumparatorul se obliga sa repecte informatii din certificat.
Cu titlu de premiu merge dat. Dar ai grija ca si aici exista o serie de reglementari in ceea ce priveste organizarea concursului si extragerea castigatorului.
Trebuie sa ai un regulament postat in loc public, trebuie sa fie autentificat la notar si trebuie sa contina anumite informatii. Extragerea trebuie facuta in prezenta notarului care a autentificat regulamentul.