avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... petitie pt. sustinerea profesiei de consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

petitie pt. sustinerea profesiei de consilier juridic

[ link extern ]
La acest link se afla o petitie pentru sustinerea profesiei de consilier juridic.
Petitia va fi deschisa un timp, dupa care va fi trimisa pe mailul comisarului european pentru justitie dl. Franco Frattini.
Toti cei care doriti sa sustineti aceasta profesie, puteti intra si semna electronic, si, nu uitat, dati linkul mai departe pentru a se strange cat mai multe semnaturi.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 00:24, 19 Decembrie 2006
merci:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societatile comerciale si dreptul Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Se poate crea o societate comerciala avand ca obiect de activitate, o activitate in domeniul dreptului sau cat mai apropiat de acesta?? (vezi toată discuția)
Creare firma prestare servicii de consiliere juridica ! minciunescubogdan minciunescubogdan Buna ziua Apelez la experienta celor de pe site Sunt interesat sa deschid o societate pentru a presta servicii de consiliere juridica unei societati ... (vezi toată discuția)
Pot sa infiintez un birou de consultanta juridica? Juls Juls Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca am terminat facultatea de drept (2007) pot sa infiintez un birou de consultanta juridica? Imi trebuie alt statut decat ... (vezi toată discuția)