avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legalizare curte si casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legalizare curte si casa

Multumesc pentru raspunsurile primite dar totusi autorizatia de constructie este primita dupa aparitia L18/1991 respectiv in anul l992.De aici este dilema mea.Ordinul prefectului clarifica si situatii de dupa aparitia legii fondului funciar asa cum este cazul meu sau singura rezolvare este instanta.Marturisesc ca nu m-am cconfruntat cu aceasta problema pina acum cind am vrut sa fac cadastru.Sint nedumerit intrucit eu platesc inpozit pe curte si casa inca din l992 de cind am rolul deschis.Autorizatia de constructie mi-a fost emisa pe baza adeverintei de comunicare conform L.18/1991.Multumesc.
ynocentta a scris:

=D>

???
Pai adeverinta v-a fost emisa pentru simplul fapt ca in 1959-1963 aveati o curte (si o casa, banuiesc)...iar curtea respectiva o aveati si in 1990, cu siguranta. Deci, curtea indeplineste conditiile cerute de lege pentru a fi emis pe ea OP (oare nu s-a emis cumva TP pentru curte?? cum ar fi fost si normal, din moment ce s-a emis o adeverinta de inscriere intr-una din anexele la legea 18????)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate p0pescu grigore p0pescu grigore Ce acte trebuie sa depun la tribunal eu in calitate de parat pentru constatare nulitate titlu de proprietate actiune ceruta de vecinul meu. Mmentionez ca ... (vezi toată discuția)
Probleme fond funciar irinu irinu cer un sfat ,Primaria L. a eliberat un titlu de P.fara ca acea persoana sa detina acte pe toata suprafata de teren desi conform cereri in baza leg.18/91 cere ... (vezi toată discuția)
Uzucapiuni CostelIosub CostelIosub Sunt mostenitoarea unui parinte care a decedat in 2006. In 1959 tatal meu a construit o casa pe pamantul tatalui. In 1961 a fost inscrisa in registrul ... (vezi toată discuția)