avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... comunicare hotarare imposibila,catre parat!!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

comunicare hotarare imposibila,catre parat!!

buna ziua,
am o hotarare din iunie2009,pretentii castigata!!in dosar se afla comunicarea retur a hotararii facuta catre paratul cazut in pretentii..cum sa o pot investii cu formula executorie,atat timp cat "debitorul" nu a luat cunostinta de aceasta..nexercitand calea de atac,sau prescriindu-se..si toate cele!!??o cerere de recomunicare nu stiu daca ar rezolva problema intrucat acesta e plecat din tara!!precizez ca dovada intoarcerii e din august2009!cam ce ar mai fi de facut,in continuare..!?:(
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 18:36, 7 Martie 2010
Depinde de motivul intoarcerii comunicarii( lipsa sediului, lipsa destinatar, etc),care sunt motivele pentru care nu a luat cunostinta de hotarare( lipsa la proces, modificare sediul in timpul procesului, etc) .Fiecare motiv are o anumta rezolvare.Una dintre ele: procedura se va face prin afisare.
Buna seara .
În cazul imposibilităţii comunicării actelor procedurale sau hotărârilor pe căi obişnuite, comunicarea se va face prin publicitate, într-un cotidian de largă circulaţie, în Monitorul Oficial al României sau la uşa instanţei,pentru a fi opozabile .
Metodele pot fi folosite şi cumulat pentru o mai mare reuşită.
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs peste termen sau nu? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Sunt curios daca a mai intalnit cineva o asemenea situatie...si cunoasteti vreun precedent judiciar. S-a trimis o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare feel feel Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o contestatie in anulare. Am introdus o contestatie in anulare pe motivul ca procedura de citare nu a fost ... (vezi toată discuția)
Intrebare delia_h2006 delia_h2006 eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim civil,dar nu reusim sa legalizam sentinta lui de divort.divortul dintre el si fosta sotie a fost de comun ... (vezi toată discuția)