avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Drepturile mele ca administrator fata de politiesi ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Drepturile mele ca administrator fata de politiesi GARDA FINANCIARA?

Am citit raspunsul la problemele cu facturile de materiale de constructii de la firme
inactive,va multumesc dar vreau sa mai stiu si alte derali pe care vi le voi scrie.
Eu nu am stiut ca respectivele firme sunt inactive,mi s-a blocat contul cu aproximativ
2 miliarde,tv-a+penalitati,ce pot eu sa fac mai ales ca nu am stiut cum sa verific ,
firmele,si nici nu m-am gindit ca daca cumperi marfa mai ieftina poti sa ai asemenea
probleme.Un alt fapt de semnalat este ca am impresia ca cei de la politie(penal),
nu prea ma cred deoarece nu am numere de telefon si nici nu prea ma pricep sa-i
sa-i descriu,sa-u mau intrebat de numere de masini cu care veneau.De unde era
sa stiu in ce probleme ajung.Ce drepturi am eu cind sunt chemat la politie(penal)
mai ales ca au inceput sa ridice tonul,ba mi-au spus ca citez-buboiul s-a spart si,
sa nui apar pe cei din spatele meu.Mi-au spus si 2 locatii unde sa merg sa vad
daca nu recunosc pe cineva si sa-i anunt.Am fost de 2 ori chemat,am emotii mari
sunt speriat si am impresia ca sunt privit ca un infractor,dupa cum vorbesc cu mine.De ce numai acum apar aceste firme mai ales ca am inteles ca sunt cu pro-
bleme chiar din 2008?Cum pot eu sa fiu linistit,daca ei nu ma cred,de cite ori voi mai fi chemat.De fiecare data mi se arata tot felul de persoane dar eu nu cunosc
nici una,iar lor parca nu le convine.Cum pot eu sa demonstrez din punct de vedere
legal ca nu am nici o legatura?Eu nu am drepturi,numai singur trebuie sa merg la
declaratii?Este greu mai ales ca am emotii pe care nu le pot ascunde chiar daca
nu stiu mai nimic .
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:15, 8 Martie 2010
Buna ziua !
Sunt mai multe, dar va scriu unul foarte important : dreptul la aparator ( avocat).
Avand in vedere natura complexa a faptelor, prin care trebuie sa dovediti neimplicarea dvs., (facturi, chitante, martori, sedii, achizitii, etc) ar fi bine sa nu mai dati nicio declaratie decat in prezenta unui avocat.
Eu nu am stiut ca respectivele firme sunt inactive,mi s-a blocat contul cu aproximativ 2 miliarde,tv-a+penalitati,ce pot eu sa fac mai ales ca nu am stiut cum sa verific ,firmele

Site-ul pe care puteti verifica validitatea codului TVA este urmatorul:
[ link extern ]

Intrebarea este: nu ati avut contabil ?? chiar daca nu sta langa dvs cand cumparati marfa acesta trebuia sa depuna declaratia 394 si sa va atentioneze cu privire la firmele fantoma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control srl fox 73 fox 73 am avut un srl pe care l-am cesionat in urma cu un an si jumatate.persoana care a luat firma,a luat marfa de la anumite societati pe care nu a platit-o.am fost ... (vezi toată discuția)
Control declaratia 394 ! florin_again florin_again Am avut un control de fond la firma in urma caruia s-au constatat cateva diferente intre facturile inregistrate in contabilitatea firmei si cateva societati ... (vezi toată discuția)
Facturi neinregistrate dianabo dianabo Buna, Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Firma ma la care lucrez a emis in decursul anilor 2009- 2010, facturi de discount pentru clientul x, in valoare de ... (vezi toată discuția)