avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calculatie salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calculatie salariu

am un salariat care a lucrat la noi pina la data de 25.02. Data de la care este in concediu fara salariu pina la data de 08.03 cind isi depune demisia ,cum ii calculez salariul pentru un brut de 1250 cu deducere pentru 2 copii.?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:20, 7 Martie 2010
salariul in calculati proportional cu timpul lucrat.
Deducerea se acorda in functie de venitul brut realizat si de numarul de persoane aflate in intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere de impozit florinplaton florinplaton ce este deducerea de impozit si cum se calculeaza? (vezi toată discuția)
Cum se impoziteaza salariile la privat ?! ContSters312241 ContSters312241 Buna ziua, Va rog respectuos sa-mi explicati si mie de ce in fiecare luna pe fluturasul de salariu imi scrie Realizat 100%.....echivalent cu suma 1250 lei iar ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale salariat 2013 bekoke bekoke Buna seara , Poate cineva sa-mi spuna dupa ce criterii si eventual o formula de calcul pentru deducerea personala, a unui salariat angajat cu 8 ore , valabil ... (vezi toată discuția)