avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... demiterea presedintelui
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

demiterea presedintelui

In urma sedintei adunarii generale a asociatiei de proprietari sa demis din functie presedintele - legal , acesta refuzand dintr-un motiv nesemnificativ sa predea stampila cum procedam s-o recuperam .
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:07, 7 Martie 2010
Mergeti cu cerificatul CIF la magazinul de stampile, faceti o noua stampila cu o alta configuratie, cand aveti noua stampila comitetul executiv se intruneste intr-o scurta sedinta, face un PV prin care se declara anulata vechea stampila, avand drept cauza refuzul vechiului presedinte demis sa predea vechea stampila si se declara valabila noua stampila, data de la care incepe valabilitatea ei si se si imprima amprenta ei pe acel proces verbal.
Ar fi bine ca o copie a acesteia sa se plastifieze pentru a se putea umbla cu acest PV mai usor fara sa se deterioreze (la caz de nevoie daca ar trebui dovedit ca vechea stampila nu era valabila si ca de la o anumita data e in folosinta noua stampila care arata ca in PV).
Cheltuiala cu noua stampila i se pune in sarcina de plata a presedintelui. Aceasta are la baza tocmai PV al comitetului in care s-a decis cumpararea unei noi stampile.
ynocentta a scris:

Distinsa cenzora a sectiunii,nu va mai angajati in discutii ,fara a stapinii baza legala
Apropos,care este dispozitia in vigoare care prevede plastifiatul?

Eu nu pot sa inteleg care este logica acestor interventii!?
Ati citat tot ce a scris @elga. De ce, ca doar se vede, e pe aceeasi pagina!?
Apoi va adresati cu "Distinsa..." si-o luati la criticat si daca ar permite forumul, cu siguranta, ati trece la injuraturi.
Apoi solicitati o baza legala pentu a plastifia o hartie, un document. Plastifierea este o operatie care nu schimba valabilitatea actului si sunt multe documente care se plastifiaza "din fabrica" sau ulterior. Se pot plastifia sau pastra in folie de plastic C.I. , permisele, legitimatiile....
Poate confundati plastifierea cu o operatiune ilegala ca drogarea sau inarmarea nucleara#-o
@Viorela Nita
Mai este o posibilitate mai putin costisitoare si poate mai "soft".
Luati legatura cu politistul de proximitate sa va asiste cand cereti stampila presedintelui. Astfel s-ar putea, sub presiunea organului de ordine, sa cedeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul presedinte refuza predarea stampilei si a doc. asoc. de propr. aciu2u aciu2u De curand a avut loc Adunarea Generala a Asoc. de Propriet. la care au participat reprezentantii a 58% din totalul apartamentelor care au aderat la ... (vezi toată discuția)
Stampila falsa ? hector2010 hector2010 Pe scurt si cat mai la obiect : Datorita indolentei si nepasarii proprietarilor din imobilul in care locuiesc, asociatia de proprietari a fost inregistrata ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte de bloc eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua. Care este procedura prin care putem schimba presedintele de bloc? Legal. Daca acesta se impotriveste, cum il putem inlatura? De asemenea, ce acte ... (vezi toată discuția)