avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

Poate sa-mi spuna si mie cineva daca este necesar ca un punct de lucru sa aiba angajati si daca da atunci cati?!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 11:47, 31 Decembrie 2006
minimum 1
care este legea care prevede asta?
pai? parca?
legea privind paza edificiului?????????
si parca nu prea poti sa ai un punct de lucru in care sa nui lucreze nimeni:)):))
Nu ti se pare normal?
O fima are mai multe puncte prin care colecteaza hartie. Pentru fiecare punct stabileste un program de doua ore, in anumite zile astfel ca un angajat trece pe la toate si sta cate doua ore(nu e necesar sa stea mai mult caci nu ar avea ce colecta). E ceva ilegal?
Sunt de acord cu voi ca un punct de lucru trebuie sa aibe macar un angajat, dar nu intamplator am apelat la voi. am intrebat la finante si cei de acolo mi-au spus ca nu e nevoie sa abie nici un angajat si cum nu am gasit legea m-am gandit sa mai intreb "in jur"

Alte discuții în legătură

Punct de lucru amosica amosica buna, daca o firma are sediul social intr-un oras si isi deschide punct de lucru in acelasi oras ( la punctul de lucru se va desfasura intreaga activitate) ... (vezi toată discuția)
Cand exista obligatia de a declara un punct de lucru? Catalin Brasov Catalin Brasov Am un birou intr-o alta localitate, decat cea in care firma isi are sediul. La acest birou se desfasoara activitati cum ar fi: prezentarea oferte clientilor ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru alina_fbs alina_fbs Multumesc tuturor pt. raspunsuri.=D> Mai am o nelamurire: Exista vreo sanctiune in cazul nedeclararii punctului de lucru la finante? (vezi toată discuția)