avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

Poate sa-mi spuna si mie cineva daca este necesar ca un punct de lucru sa aiba angajati si daca da atunci cati?!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 11:47, 31 Decembrie 2006
intelesesem ca e vorba de un Ordin nu de Lege:D
De cand a ajuns un ordin sa fie mai tare ca o lege?X-(
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2006
Romică Stoica, Consilier juridic

paradoxal ,am vazut cazuri in care o lege a fost modificata de un act normativ de cu puteare juridica inferioara.
Daca nu ma insel Legea funct. publ. e un exemplu in acest sens
Acelasi lucru se poate spune si despre ordonantele care modifica legile si cu care onor guvernu trece peste puterea legislativa:((:((:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru amosica amosica buna, daca o firma are sediul social intr-un oras si isi deschide punct de lucru in acelasi oras ( la punctul de lucru se va desfasura intreaga activitate) ... (vezi toată discuția)
Cand exista obligatia de a declara un punct de lucru? Catalin Brasov Catalin Brasov Am un birou intr-o alta localitate, decat cea in care firma isi are sediul. La acest birou se desfasoara activitati cum ar fi: prezentarea oferte clientilor ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru alina_fbs alina_fbs Multumesc tuturor pt. raspunsuri.=D> Mai am o nelamurire: Exista vreo sanctiune in cazul nedeclararii punctului de lucru la finante? (vezi toată discuția)