avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

Poate sa-mi spuna si mie cineva daca este necesar ca un punct de lucru sa aiba angajati si daca da atunci cati?!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 11:47, 31 Decembrie 2006
nu cred nici eu ca un punct de lucru este obligat la un numar munim de angajati, deoarece un srl cu asociat unic poate avea mai multe puncte de lucru, la care poate lucra chiar asociatul. luni la unu, marti la altu...
Si cu paza cum ramane?
E adevarat ca nu se prevede nici la finante nici la ORC ca este necesara angajarea unui salariat pt. fiecare punct de lucru, dar spune tu la politai ca n-ai paza si te costa amenda mai mult de cat ti-au furat hotii.
sAU POATE NU:((
Paza e in functie de complexitatea obiectivului. Pentru un chiosc de 3x2m sunt suficiente gratiile si alarma.
sau poate nu:((
ecoul . . sau poate nu :O

Alte discuții în legătură

Punct de lucru amosica amosica buna, daca o firma are sediul social intr-un oras si isi deschide punct de lucru in acelasi oras ( la punctul de lucru se va desfasura intreaga activitate) ... (vezi toată discuția)
Cand exista obligatia de a declara un punct de lucru? Catalin Brasov Catalin Brasov Am un birou intr-o alta localitate, decat cea in care firma isi are sediul. La acest birou se desfasoara activitati cum ar fi: prezentarea oferte clientilor ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru alina_fbs alina_fbs Multumesc tuturor pt. raspunsuri.=D> Mai am o nelamurire: Exista vreo sanctiune in cazul nedeclararii punctului de lucru la finante? (vezi toată discuția)