avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilieri juridici VS avocati
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilieri juridici VS avocati

Ca un consilier juridic, de buna credinta- asa cum ma consider:) propun sa incepem si noi sa contestam in instanta dreptul de reprezentare al avocatilor, asa cum fac si ei cu noi:D
Cred ca avem mult mai multe motive sa-i contestam, mai ales in reprezentarea persoanelor juridice, care sunt de competenta noastra:((
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:45, 12 Octombrie 2007
wow..aveam competenta exclusiva pe clienti-persoane juridice si eu nu stiam?
hai sa fim seriosi, ca nu e 1 aprilie azi, sa facem asemenea afirmatii!
Nu e 1 aprilie, dar voi nu cumva aveti exclusivitate pe persoane fizice.
Si, au nu cunva nu sunteti inregistrati nici unde ca si Asociatie:((:((:))
am inceput sa citesc asta: [ link extern ] >
eu sunt una singura, si sunt consilier juridic.
dar nu confund limitele profesiei.
Nu-nteleg de ce, dintotdeauna, consilierii juridici s-au simtit inferiori avocatilor si, in ultima instanta, le-au permis acestora din urma sa-i trateze ca atare. Oricum, daca este prea putin pentru ei statutul de consilieri juridici, ii invitam sa se faca avocati!
Si ... ca o urare de inceput de drum, un adagiu: Multi intra, putin! rezista! Multa bafta si pe masura stralucire!

Alte discuții în legătură

Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010 mario33 mario33 CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine ... (vezi toată discuția)
Protest impotriva tentativei de unificare a profesiilor juridice Protestez impotriva acestor aberante propuneri conform carora ar trebui ca cele doua profesii (cea de avocat si cea de consilier juridic) sa se uneasca!

(vezi toată discuția)
Avocat stagiar caut maestru PAS22 PAS22 Sunt profund dezamagita de ceea ce am gasit dupa primirea deciziei de primire in profesie! Majoritatea avocatilor dispusi sa ia stagiari fie au declarat ... (vezi toată discuția)