avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cat timp pot cere recurs?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cat timp pot cere recurs?

Buna ziua

Am fost implicata intr-un proces care a durat aproape 2 ani de zile, timp in care avocatul m-a asigurat ca totul e in regula si nu am cum sa nu castig. E vorba de un bloc construit nou pentru care pur si simplu mi s-a zidit geamul de la balcon. In pronuntarea pe care am gasit-o pe site la tribunal spune ca pot depune recurs in termen de 15 zile, dar avocatul imi spune ca trebuie sa astept 15 zile din momentul in care se publica si motivatia. Mie mi se pare ciudat faptul ca acest proces s-a terminat chiar in momentul in care toate apartamentele din blocul nou au fost vandute. Avocatul da vina pe judecator, dar sincera sa fiu am mari dubii si fata de el.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:25, 8 Martie 2010
Tremenul curge de la data comunicarii dvs prin corespondenta a hotararii motivate
In condica este mentionata solutia pronuntata
Redactarea,corespondenta sunt conditionate de factori materiali si umani
Multumesc pentru raspuns.
aveti posibilitatea de a uzita de calea de atac legala in termen de 15 zile de la data comunicarii hotaririi pronuntate, motivate in fapt si drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu afi ai carui chiriasi nu-si platesc intretinerea iordana1900 iordana1900 Buna ziua.Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi traduceti si mie solutia care-mi apare pe site-ul judecatoriei: \"Cu drept de apel în termen de 30 zile de la ... (vezi toată discuția)
Recurs ovidius34 ovidius34 Recursul unui proces se poate intenta inainte de a primi instintarea prin posta? (vezi toată discuția)
Recurs proces civil Ristina Ristina In urma unui proces civil pierdut mi se raspunde pe portalul on-line al tribunalului : \\"cu drept de recurs, în termen de 15 zile de la ... (vezi toată discuția)