avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna`ziua...v`as fi recunoscator daca ma puteti ajuta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna`ziua...v`as fi recunoscator daca ma puteti ajuta

In cazul in care un fiu urmeaza o facultate la care s`a inscris cu acordul parintilor exista o lege prin care parinti sunt obligati sa`i ofere fiului bunurile materiale in vederea continuarii facultatii pana la o varsta specificata? Prin urmare am nevoie de acea lege ,daca exista .VA multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 02:01, 31 Decembrie 2006
Reglementarea se refera numai la prima forma de invatamant superior, deci nu si la a II-a facultate sau la masterat.
Chiar si daca persoana nu a depasit acei 26 de ani tot nu mai este sprijinit?:-/
Din pacate nu are sprijin pt. a II-a forma de invatamant:(
Ultima modificare: Marți, 26 Decembrie 2006
Romică Stoica, Consilier juridic
Da,personal nu mi se pare corect.Daca acea persoana doreste sa se mai specialiyeye intr-un domeniu,si nu a depasit limita de varsta,ar trebui sa ii fie permis.:(
Da. Dar, din pacate e numai parerea ta:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna`ziua...v`as fi recunoscator daca ma puteti ajuta bacchanalia4all bacchanalia4all In cazul in care un fiu urmeaza o facultate la care s`a inscris cu acordul parintilor exista o lege prin care parinti sunt obligati sa`i ofere fiului ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Deedee_deedee Deedee_deedee Buna seara..recent a decedat tatal meu si vreau sa imi depun dosarul pentru pensia de urmas...eu anul acesta trebuia sa termin facultatea,dar nu am luat toate ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinare copil major ALBERTO58 ALBERTO58 Buna seara! dupa varsta de 18 ani se mai primeste pensie de intretinere,daca copilul urmeaza o facultate privata? -dar daca urmeaza cursurile unei scoli ... (vezi toată discuția)