avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil in cazul in care angajata a afost in somaj tehnic 3 luni.

Indemnizatia de crestere copil este de 85% din veniturile nete pe ultimele 12 luni. Cum se procedeaza in cazul in care angajata a fost in somaj tehnic 3 luni. Se ia in calcul venitul (75% din brut)?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 14:10, 8 Martie 2010
Ordonanţă de urgenţă nr. 4/2010 privind reglementarea unor măsuri de protecţie socială pentru anul 2010

Pentru stabilirea şi calculul indemnizaţiilor de asigurări sociale de sănătate prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 399/2006, cu modificările ulterioare, se utilizează salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, în vigoare în perioada prevăzută la alin. (1). În situaţia în care stagiul de cotizare realizat potrivit alin. (3) este corespunzător unei fracţiuni de lună, se utilizează salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, în vigoare în perioada respectivă, corespunzător fracţiunii de lună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic adimicu adimicu Buna ziua, Perioada de somaj tehnic se considera vechime in munca? Ce altceva implica somajul tehnic? Va multumesc foarte mult (vezi toată discuția)
Mod calcul concediu medical Mihaela55 Mihaela55 Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog sa calculez concediul medical pe care ar trebui sa il primesc aferent lunii ianuarie anul curent? Salariul brut il am de ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic si indemnizatia de maternitate izulica izulica Sunt gravida in 5 luni si vreu sa stiu daca somajul tehnic si concediul medical in sarcina afecteaza indemnizatia de maternitate.Sunt angajata din 5 oct 2009 ... (vezi toată discuția)