avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONTRACT DE COLABORARE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONTRACT DE COLABORARE

Am vazut si eu discutiile pe forum si am o nelamurire referitor la contractul de colaborare si primirea indemnizatiei de somaj. Daca ai un contract de colaborare si in unele luni castigi sume mai mari de 500 RON iar in unele luni nu castigi nimic. In acest caz ce se intampla? Se face o medie si daca castigul iese sub 500 RON e in regula sau se ia separat pentru fiecare luna?
Cel mai recent răspuns: dana_trifa , utilizator 14:47, 9 Martie 2010
pe fiecare luna se ia separat.. n ai cum face media
Deci sa inteleg ca daca intr-o luna iei peste 500 RON trebuie sa mergi la somaj si sa declari si in luna respectiva nu o sa mai iei somaj, urmand apoi daca luna urmatoare nu mai ai venit sa continui somajul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studenta ce primeste indemnizatia pt cresterea copilului poate lucra part-time Cocainaa Cocainaa Va rog f mult daca mi-ati putea spune daca inchei un contract de colaborare cu o firma de asigurari (job part-time) pot sa mai primesc si indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal Vicky82 Vicky82 Cum se calculeaza venitul unei salariate in concediu prenatal. Stiu ca 85%din media veniturilor ultimelor 6 luni dar am inteles ca nu se retin toate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pt pfa cleo.todinca cleo.todinca Buna! Am si eu o nelamurire cu privire la calculul indemnizatiei pt cresterea copilului. Dar, sa incep cu inceputul. Sunt PFA din 01 Dec 2007. Ar trebui sa ... (vezi toată discuția)