avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare teren

ce se intampla cu cladirea care a fost construita pe terenul parintilor mei si care acum imi este retrocedat, se scade totusi suprafat ade teren de sub constructie si in ce baza legala?
Cel mai recent răspuns: paubib , utilizator 15:06, 8 Martie 2010
cine a edificat constructia respectiva pe terenul parintilor ?? exista acte ??
terenul a fost detinut ilegal de o sectie de mecanizare care a construit in acea perioada o cladire. Ce se intampla cu ea?..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedarea unei suprafete de padure michaela_t michaela_t Mi s-a inmanat un Titlu de proprietate pentru o suprafata de padure, dar cladirea care este construita pe aceasta suprafata, nu! Chiar nu exista o lege prin ... (vezi toată discuția)
Apartmanet in bloc nou - cerere pe legea 10/2001 la aceasta adresa octavns octavns Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - doresc sa cumpar un apartament intr-un bloc construit in 2006 in zona veche a Bucurestiului - am cautat adresa pe ... (vezi toată discuția)
Constructie fara proiect si aprobari. intrare in legalitate dactari dactari buna ziua va deranjez cu o problema f. delicata .am mostenit o suprafata de teren in urma succesiuni dupa parinti , am facut toate demersurile legale pt a ... (vezi toată discuția)